Sew Together Bag

Nu har jag börjat leta bland mina bilder. Dessutom måste jag komma på hur hemsidan fungerar igen. Men jag startar så här. En förvaring i alla regnbågens färger. Utsidan blev ett Laurel Burch tyg.

Senaste nytt!

Här är är det senaste som jag sytt klart. Två kuddar med apor, en löpare med katter, en löpare med amaryllis enligt mönstret men jag tycker att de liknar hibiskus. Sen är det ett bokmärke och en fjäril i tygorigami!

 

Lite av varje!

Länge sen jag gjorde någon uppdatering. Men här kommer en kavalkad av sådant jag gjort. Klicka så blir bilderna större och för du muspilen över så får du upp text.

 

Jag har väl inte sytt så mycket?

Har fått påpekat att jag är dålig att uppdatera. Men tänkte att jag har nog inte så mycket färdigt. Har påbörjat en del men det får vänta, tänkte jag. Men så började jag fundera lite mer och jag har ju gjort en del klart också. Mycket mer än jag trodde 🙂

Min väska är klar och bild på en premie.

Vi i Aroskviltarna bjöd in Dorry från Holland för att hålla en väskkurs för oss. Här en länk till Dorrys blogg och här är mitt färdiga resultat!

Vi var tretton stycken som sydde väskor och här kan du se hur olika färger vi valt. På bilden saknas tyvärr en väska som är röd/vit. Hoppas få en bild på den senare.

Till sist en bild på några tyger som landade i min brevlåda häromdagen. Det var från Fat Quarter som en premie för att jag värvat en tidningsprenumerant. Jättesöta tyger.

Senaste från syrummet!

Så har jag fått fart på symaskin igen. Började med att göra en stor väska som är tänkt att ha istället för en Ikeaväska när stora alster ska med!

Sen så prövade jag på att sy repskålar. Riktigt roligt var det. Har dessutom köpt boken ”It´s a wrap II” där fanns mycket att inspireras av. Det svåraste på nybörjarprojekten har varit att få avslutningen snygg.

Sen har jag kommit igång med ett av de projekt jag köpte tyg och mönster till i USA. Det ska bli en stor väggbonad. Men exakt hur det håller jag på ett tag till. Färgåtergivningen är inte den bästa. Mycket snyggare i verkligheten.