Resan startar.

Söndag 21 mars träffades 13 förväntansfulla quiltare på Arlanda för att resa till Lancaster County, Pennsylvania. Några hade varit i USA tidigare men för de flesta var det första gången.

På Arlanda blev det bestämt att jag skulle vara förare för en av tre bilar. Det blev en helt ny sjusitsig Dodge som jag fick. Den var utrustad med en GPS. Jag som tidigare inte åkt i en bil med sådan måste säga att jag blev helt frälst! Vid min sida fick jag även en utmärkt kartläsare som lugnt hjälpte till att lotsa mig fram till vårt mål som vi nådde efter två och en halv timmes körning.

Efter incheckning och lite mat var det skönt att få lägga sig att sova. Nästa dag var det dags för den första lapptäcksaffären.

Vi hörs/Gunilla

Jag har varit i USA!

 

I flera år har jag haft en dröm om att få göra en resa till USA och besöka lapptäckaffärer men även Amish folket som jag läst en del om. När jag sen fick se att Åsa på Österby skulle ordna en resa dit var jag snabb att intresseanmäla mig. Dessutom lockade jag med mig min äldsta dotter!

Jag ska ta och lägga in mer bilder och berätta lite från min resa. Men det får bli i småportioner. Nu ska jag upp och klappa lite på mina nya tyger.

På återseende/ Gunilla.

Nu är jag redo!

Redo för vad då kanske någon undrar? Jo, nu ska jag försöka att sluta prova olika sidor för mina hemsidor och hålla mig till den här ett tag. Den verkar lätt att uppdatera.  Stor skillnad från min ”Gamla” hemsida som jag skrev från grunden i HTML.

Sen kanske utseendet ändras med det är en annan sak. 

Hälsningar Gunilla i SALA