Länge sen sist!

Här på hemsidan har det stått still men livet har fortgått! Jag har varit i Birmingham på Festival of Quilts 2011. En härlig upplevelse tillsammans med min äldsta dotter! Jag har sytt en del  men även gått igenom två ögonoperationer sedan i juni och är tacksam att jag trots allt fortfarande kan hålla igång min stora hobby.

Tänkte  ta och börja med att lägga in lite bilder från Birmingham. Min blogg är mest som en dagbok för egen del och och därför börjar jag där och fortsätter med det jag sytt i nästa inlägg som förhoppningsvis kommer rätt snart!

 

3 thoughts on “Länge sen sist!

  1. Håller med Pernilla, Birmingham var jättetrevligt! Och många fina quiltar fanns att titta på, jag var särskilt imponerad av den svartvita quilten med ansiktet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *