Första shoppingdagen.

Nu var det dags att handla! Vi styrde bilarna till Intercourse.Där var det ingen tvekan om att vi hamnat där det bor många Amish. På vägarna for stora lastbilar, personbilar och Amish buggys om varandra. Klappret av hästhovar varvades med dovt motorbuller. Ett litet samhälle med flera quiltaffärer m.m.

 Vi startade på Zook´s där vi nästan blev förstummade av alla tyger och där priseerna låg på ungefär 50 svenska kronor meter för alla nya tygerkollektioner. Det fanns även en del reatyger men det var en lyx att inte behöva titta där i första hand.

 

Efter en rejäl fika var det dags att gå tvärs över gatan och fortsätta shoppa! Här fanns dels en helt nyöppnad affär samt The Old Country Story, som var en stor affär med en lapptäcksutställning på ovanvåningen. Några tygbitar hittade jag även här! Plus en Amish-docka.

Dagens shopping avslutades hos Jo- Ann där det förutom tyg fanns mycket olika tillbehör.  Sedan var nog alla rätt nöjda och vi återvände till hotellet för lite kvällsmat.

Fortsättning följer/Gunilla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *