Quiltköping 2012

Så var det då dags för Quiltköping 2012. Det är en quiltmässa i Lidköping vid Vänern och var i år placerad i Framnäs vid Vänerns strand. Vacker utsikt var det när jag gick mellan de olika utställningshusen.

Även i år var det en tävling. Tappat tråden var temat och man fick utgå från 6 givna tyger, en bild och en bit dmc-garn. Därtill fick man lägga till ett tyg och sedan vad man ville. Detta blev mitt bidrag.

En workshop gick jag där jag fick lära mig att sy med chips och godispapper! Riktigt roligt var det. Min första väska är snart klart.

 Salas egen quiltbutik, Quiltstugan, var på plats och min dotter Pernilla var där och hjälpte Gittan under helgen.

Två år är det till nästa Quiltköping och jag vågar nog mig på en gissning att jag även då finns på plats.

 

 

 

 

 

 

One thought on “Quiltköping 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *