Burkholders, mässa och hemresa.

Onsdag morgon styrde vi bilarna till Burkholders. Här är en länk där ni kan se att de hade en hel del att erbjuda! http://www.burkholdersfabric.com/

När vi alla hade hittat ”lite” att köpa även här så bestämde vi att eftermiddagen tar vi och spenderar på mässan som öppnade idag och inte på torsdagen som vi först trott. Det var bara att programera om GPS med adressen in till mässan i Lancaster och starta bilarna.

På mässan,  AQS Quilt Show & Contest-Lancaster, Pennsylvania,  fanns det mycket att se. Dels en utställning och sedan en massa försäljare. Det var tre våningar på den största delen sen fick man ta en buss ca. 10 minuter för att komma till en mindre del där det också var både utställning och försäljare. Många fina kviltar såg vi men det var inte tillåtet att lägga ut bilder härifrån på nätet så de behåller jag för mig själv.

Men en del inköp blev det även här. Jag köpte bla. en del mönster på minikviltar. Tycker att det är kul att sy smått och dessutom finns det då möjlighet att få plats med dem på väggarna.

Den här firman hade många fina mönster! http://www.averyspecialcollection.com

Vi tillbringade även torsdagen på mässan.

På fredagen ville de flesta åka tillbaks till Intercourse och fortsätta gå i de butikerna. Vi tog även en sväng till Bird-in-Hand där vi förutom några lapptäcksaffärer besökte Farmers Market som var en saluhall.

På lördagen blev det besök i ett stort köpcenter där en del klädköp gjordes. Vi hittade även en glassbar med mycket god glass som avnjöts sittande ute i vårsolen. Som avslutning tog vi en sväng till Jo-Anns.

På söndag var det så dags att lasta bilarna och styra mot New Ark som flygplatsen heter. Även denna resa gick med hjälp av GPS utan problem. Vi hamnade direkt hos Avis där vi kunde lämna tillbaks bilarna.

Här följer några avslutande bilder från en resa som helt motsvarade mina förväntningar.

One thought on “Burkholders, mässa och hemresa.

  1. Tack för att jag fick följa med på din USA-resa. Det verkar ha varit en mycket trevlig resa, skulle gärna själv åka men vet inte om jag skulle fixa flygresan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *