Uppsprättad och hoppsydd samt ny symaskin!

Tyg ska sprättas upp sys ihop, inte männskor! Men ibland har man inget val och här sitter jag och tycker synd om mig själv. Orkar inte ta mig upp till symaskin men det ska väl bli bättre. Jag har i alla fall något att se fram emot. För jag har köpt en ny symaskin som jag väntar på.

Jag har en Janome MC 4800 som jag är mycket nöjd med. Men det dyker upp nya modeller med nya finesser och jag blev sugen att byta upp mig. Så kom då Janome med sin MC 7700 Horizon och jag började fundera på allvar, men den kostar en del. Då kom ett erbjudandet att köpa en MC 6600 i mycket bra skick och jag bestämde mig direkt. Det är en maskin som jag hört mycket positivt om och jag ser fram emot att få hem den om några veckor.

6 thoughts on “Uppsprättad och hoppsydd samt ny symaskin!

  1. Grattis till din nya maskin!! Hoppas du får mycket kul med din nya kompis. Jag har en sån och är väldigt nöjd med min. Efter att ha läst om den nya Horizon, så håller jag fast vid min 6600,den nya verkade väldigt mycket krångligare.Och DYRARE,hihi

  2. Det var just det omdömet som jag fick av flera att Horizon inte har så många nya finesser utan det nya är att den är uppbygd på ett nytt sätt! Dessutom fick jag 10.000:- över som jag kan köpa tyg och tillbehör för istället! För mig känns det som ett mycket bra val.

  3. Liiiite avundsjuk var jag väl! Men jag har inge behöv av att vara värre än dig så att vi nu får lika modell gör att vi kan lära varandra att uttnyttja finesserna!
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *