Mug Rugs!

Ja, vad är en Mug Rug?

Genom att sy lapptäcken och dessutom läsa massa bloggar på internet på både svenska och engelska har jag lärt mig så mycket inom lapptäcksvärlden. Det ger så mycket inspiration och dessutom är det ett mycket bra sätt att träna sig att läsa engelska. Borde bara våga prata mer också.

Det senaste har hittat är en SWAP med Mug Rugs. Jag vet vad det betyder men jag kan inte översätta det! Men försöker i alla fall förklara. Måste ta reda på vad SWAP står för! En SWAP är när många syr samma sak och sen byter med varandra. Mug Rugs är små bordstabletter (ca. 6×10 inch), lagom för en mugg och en smörgås.

Den här SWAPEN som jag gått med i är det 330 stycken deltagare från 25 olika länder!  Nu ska jag alltså sy två Mug Rugs och skicka till en adress som jag fått och jag kommer att få två stycken från någon annan. Klicka på bilden nedan om du vill läsa mer. Själv måste jag börja fundera på hur mina Mug Rugs ska se ut.

Mug Rug Swap

2 thoughts on “Mug Rugs!

  1. Hej.
    Jag vet inte heller om själva bokstäverna står för nåt. Tycker det var en jättekul swap du hittat, men nu var det för sent att anmäla sig.
    Ska bli kul att se bilder från detta senare.
    Helena

  2. Man lär sig alltid något nytt. Har fått svar att swap helt enkelt betyder byte. Jag tog för givet att det stod för någon förkortning.

    Mvh / Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *