Bus-kul!

På  Majas paradis fick jag läsa att hon utmanade de som ville på ett Bus! Snabbt klickade jag i att jag ville vara med utan att ha en aning om vad det innebar. Men Maja brukar hitta på trevliga saker.

Så i veckan anlände ett spännande kuvert.

Det var några olika bitar med härliga färger. Jag får lägga till tre tyger och första bokstaven i mitt förnamn ska finnas med. Jag fick faktiskt en idé om vad jag vill göra med tygerna. En sak jag tänkt på men inte har något mönster till. Men tror att jag kan konstruera ett själv. Vi får se hur det går.  Den 18/3 blir det vernissage på Majas hemsida!

One thought on “Bus-kul!

  1. hihihi Jag hängde också med på detta och har börjat så smått. Jag har inte heller något mönster utan hittar på själv. Det ska bli kul att se våra alster den 18/3.
    Lycka till med fortsättningen!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *