Resan startar.

Söndag 21 mars träffades 13 förväntansfulla quiltare på Arlanda för att resa till Lancaster County, Pennsylvania. Några hade varit i USA tidigare men för de flesta var det första gången.

På Arlanda blev det bestämt att jag skulle vara förare för en av tre bilar. Det blev en helt ny sjusitsig Dodge som jag fick. Den var utrustad med en GPS. Jag som tidigare inte åkt i en bil med sådan måste säga att jag blev helt frälst! Vid min sida fick jag även en utmärkt kartläsare som lugnt hjälpte till att lotsa mig fram till vårt mål som vi nådde efter två och en halv timmes körning.

Efter incheckning och lite mat var det skönt att få lägga sig att sova. Nästa dag var det dags för den första lapptäcksaffären.

Vi hörs/Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *